Okulumuzda Ramazan Ayı Etkinlikleri

Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte  okulumuzda panolar hazırlandı. Yapılacak ekinlikler planlandı Öğrencilerimizin  millî, manevî, ahlâkî, insanî değerler edinmelerine; sosyal, yönden gelişmelerine destek sağladı.

Ramazan ayı dostlukların sevgi ile beslendiği tüm yüreklerin sevinçle dolduğu, umutların gerçek olduğu, acılar unutulduğu, dualarınızın kabul  olduğu  mübarek  bir aydır.

Bu güzel ayı en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için yapılabilecek  faaliyetler;

·         Ramazan ayı iyilik ve yardımlaşma ayıdır. Bunu bilerek her gün bir iyilik yapabilirsiniz. Susamış bir hayvana su vermek veya yaşlı adamın taşıdığı torbaya yardım etmek  gibi.

·         Ramazan  ayı boyunca neler yaşadığınızı ve neler öğrendiğinizi bir deftere not edebilirsiniz. Günlük tutabilirsiniz.

·         Ailenizle beraber gittiğimiz bir akraba ziyareti, camilerde kılınan bir teravih namazı, bir iftar daveti veya oruçlu iken  yaptığımız başka güzel şeylerin fotoğrafını çekebilirsiniz. Bu fotoğraflardan bir albüm yapabilirsiniz.

Bu ayda yapacağınız tüm etkinliklerde başarılar dileriz.

13.03.2024 37

13-03-2024