TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI OKULUMUZDA  KUTLANDI.

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI OKULUMUZDA KUTLANDI.

Trafik kazalarına dikkat çekmek  ve İlkyardımda farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan "Trafik ve İlkyardım Haftası"  İlçe kutlama programı okulumuzda  yapıldı.Bu  kapsamda yapılan konuşmalarda;  trafik kurallarının ve ilkyardımın önemi  anlatıldı. Öğrencilerimizin hazırladıkları trafik temalı, şiirler, pankartlar, skeçler  törene katılanlar tarafından  beğeniyle izlendi.

Okulumuz öğretmenleri Ayşe Müge YILDIZ, Leyla ŞAHİNER, Birol AŞKIN, Döndü ERDEM, ve Hülya KAYAHAN  İRİ öncülüğünde hazırlanan programımıza, ;Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin ÇANGIR,Şube Müdürü Sayın Aykut BEŞİROĞLU  ve Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünden Trafik polisleri ,  veliler, öğrenci ve öğretmenlerimiz  katıldılar.

Programımıza  katılan  misafirlerimize,  emeği geçen   öğrenci ve   öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

07.05.2024 39

07-05-202407-05-202407-05-2024